Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
   
 


WIRELESS ROUTER
NETGEAR WNR 834B v2

 Technical Details

    * Model number: WNR834B-100NAS
    * Connectivity: Wireless, wired
    * Wireless standards: IEEE802.11n draft specification, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
    * Frequency band: 2.4 GHz
    * Data link protocol: Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft)
    * Data transfer rate: Up to 270 megabits per second
    * Interface: 4 x RJ-45, 1 x Radio-Ethernet
    * System requirements: Broadband (cable, DSL) Internet service and modem with Ethernet connection; 2.4 GHz 802.11n draft specification adapter, 2.4 GHz 802.11 b/ g wireless adapter, or Ethernet adapter; Microsoft Windows 98/Me/2000/XP, Mac OS, UNIX, Linux; Internet Explorer 5.0 or Netscape 4.7 or higher
    * Dimensions: 6.8 x 8.9 x 1.5 inches / 172 x 225.5 x 39 millimeters (WxHxD)
    * Weight: 1.2 pounds / 0.56 kilograms

Гаранција: 350 дена
Цена: 2.700,оо денари

 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007