Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
   
 


WIRELESS ROUTER
NETGEAR WPN824 v3

Model
Brand     NETGEAR
Model     WPN824
Spec
Standards     IEEE 802.11b/g
Security     Network Address Translation (NAT) to hide PCs & files from outside users
Stateful Packet Inspection (SPI) firewall to deny outside requests for personal information
Denial of Service (DoS) attack prevention
Intrusion Detection and Prevention (IDS)
Wired Equivalent Privacy (WEP) 64-bit,128-bit encryption
Wi-Fi Protected Access (WPA, Pre-Shared Key)
Wireless Access Control (SSID) to identify authorized wireless network devices
Exposed Host (DMZ) for secure gaming
MAC address authentication
WPA/WPA2     WPA
Ports     1 x 10/100M WAN; 4 x 10/100M LAN
Wireless Data Rates     Up to 108Mbps
Operating Range     Up to 500,000 square feet of uninterrupted coverage
Frequency Band     2.4GHz
Antenna     Internal Antenna
Interface     Ethernet Port
VPN support     IPSec, L2TP, and PPTP VPN pass-through

Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535-792

 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007