Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       tvrdi_diskovi
 
 


2.5" 40/60/80GB Sata
(secondhand)Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


2,5" 30/40/60GB IDE
(Secondhand)Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 2,5" 160GB IDEГаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 2.5" 250/320/500GB SataГаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


HITACHI
320GB SATA 2

Capacity 320GB
Interface SATA II
Rotation speed 7200 RPM
Buffer size 16MB


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


WESTERN DIGITAL
500GB SATA HDD

WD RE3
3.5-inch Enterprise SATA Hard Drives

500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


EXCELSTORE
80GB IDE

  • HDD 80GB Excelstor
  • 7200rpm 8MB IDE ESJ8080CR


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


WESTERN DIGITAL
250GB

  • HDD 250GB Western Digital
  • 7200rpm 8MB SATA


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


MAXTOR
160GB

  • IDE HDD 160GB MAXTOR
  • 7200rpm 8MB SATA STM3160811AS


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


MAXTOR
80GB

  • HDD 80GB MAXTOR
  • 2Mb SATA 7200rpm STM380215A


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


EXCELSTORE
160GB

  • HDD 160GB Excelstor
  • 7200rpm 8MB SATA ESJ8160CR-2


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007