Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       procesori
 
 


Intel® Core™ i3


Intel® Core™ i3-330M 3MB l2 cache 2.13 GHz 35W 1066/800 MHz 2 Cores

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


Intel Core i5
Quad-core

Intel Core i5-750 2.66GHz, Quad-core 2.66Ghz, 8MB Cache, 64bit, Socket 1156

Гаранција:
Цена:

     
 
 


Intel Core i7
Quad-core

Intel Core i7-920 2.66GHz, Quad-core 2.66Ghz, 8MB Cache, 64bit, Socket 1366

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


iPentium E7500
CORE 2 DUO

iPentium E7500 CORE 2 DUO 2.93GHz, 3MB Cache, 1066MHz, LGA775,

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


iPentium E5300
COREDUO

iPentium E5300 COREDUO 2.60MHz, 2MB Cache, 800MHz, LGA775 

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


AMD Athlon II Dual Core
245 AM3

AMD Athlon II 245 /2.9 GHz /45nm SOI /2MB l2 cache /socket AM3
  


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


AMD Athlon II Quad Core
x 4 620 AM3

45nm Athlon II X4 620 - 2.6GHz AM3 (2mb cache)


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


AMD ATHLON 64
AM2

AMD Athlon 3000 AM2 64bit


повеке податоци

 Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


AMD ATHLON 64 X2
3800 X2 (Dual Core)

AMD Athlon 64 X2 Dual-core 3800 + 2.0GHz Processor
- 1MB L2
- 940-pin Socket AM2

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


AMD ATHLON 64 X2
5000 X2 (Dual Core)

AMD Athlon 64 X2 Dual-core 5000+ 2.60GHz Processor
- 1MB L2
- 940-pin Socket AM2

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


AMD ATHLON 64 X2
4400 X2 (Dual Core)

AMD Athlon 64 X2 Dual-core 4400+ 2.30GHz Processor
- 2000MHz HT - 1MB L2
- 940-pin Socket AM2

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


INTEL
iPentium CORE 2 DUO 2.66 4M

  • iPentium CORE 2 DUO 2.66
  • 4 MB L2 cache41333 LGA775


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


INTEL
iPentium DualCore 3.0

  • 925 DUAL CORE 3.0
  • 2X2M 800MHz LGA775


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


AMD
ATHLON64 X2 4200 AM2Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


AMD
ATHLON64 3800 AM2Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


AMD
SEPMRON 3000+Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


AMD
SEPMRON 2600+Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007