Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       opticki_uredi
 
 


LG 22x DVD RW


    * LG 22x DVD±RW DL IDE/Sata Drive

    * Black bezel
    * IDE or Sata interface
    * 2 MB Cache
    * DVD-ROM Access Time: 140 ms
    * CD-ROM Access Time: 120 ms
    * Supports SecurDisc Technology
    * Automatic buffer underrun error prevention technology
    * 5.25-inch form factor

    * Write Speed:
    * DVD+R: 22x 

Гаранција: 700
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


SAMSUNG DVD_RW
WriteMaster SH-W163

* Access time: 160ms (DVD) / 140ms (CD)
* SATA
* Read speed: 48x (CD) / 16x (DVD)
* Write speed: 48x (CD) / 16x (DVD+/-R) / 8x (DVD+R DL) / 4x (DVD-R DL)
* CD / DVD rewrite speed: 32x (CD) / 6x (DVD-RW) / 8x (DVD+RW)
* Buffer: 2MBГаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


SONY NEC
AD-5170

  • DUAL 18x DVD-RW,
  • Black Bulk
  • Ide conector


Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
DVD RW DRW-LightScribe

Burner Type DVD±RW Storage Type Disk Drive Read Speed 16x (DVD), 40x (CD) Write Speed 40x (CD), 16x (DVD+R), 16x (DVD-R), 8x (DVD+R DL), 8x (DVD-R DL)ReWrite Speed 32x (CD-RW), 8x (DVD+RW), 6x (DVD-RW)

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


LITE ON
DVD/CD RW


* SATA
* Read speed: 48x (CD) / 16x (DVD)
* Write speed: 48x (CD) / 20x (DVD+/-R) / 8x (DVD+R DL)
* CD / DVD rewrite speed: 32x (CD) / 6x (DVD-RW) / 8x (DVD+RW)Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007