Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       maticni_ploci
 
 


ASUS P8H61-MX/SI
LGA1155+VGA

CPU Scoket LGA1155,
Chipset Intel H61 N/A,
System Bus N, Memory 2DDR3(Dual Channel) DDR3 1333/1066,
Onboard VGA Y, 1G(1024MB),
Output 1 x D-Sub + 1 x DVI, EPU N,
Express Gate None, Graphics Slot 1 x PCIe 2.0 x16,
Multi-VGA N, SB SATA SATA 3Gb/s*4,
Extra storage Controller N, Extra PATA

Гаранција: 1050 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ASUS M4N68T-M LE V2,
AM3 + VGA

CPU Scoket Socket AM3,
Chipset NVIDIA GeForce7025/NVIDIA nForce630a(MCP68 SE) N/A,
System Bus HT 2000/1600,
Memory 2DDR3(Dual Channel)
DDR3 1800(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066,
Onboard VGA Y, 256,
Output 1 x D-Sub, EPU Y,
Express Gate Express Gate,
Graphics Slot PCIe x16,
Multi-VGA N, S

Гаранција: 1050 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ASUS M4N68T V2,
Socket AM3,

NVIDIA nForce 630a,
Up to 2000/1600 MT/s,
4DDR3(Dual Channel),
DDR3 1800(O.C.)/1600/1333/1066 ECC,
Non-ECC,Un-buffered Memory,
Graphic slot 1 x PCIe 2.0 x16,
2 x PCIe x1 4 x PCI,
SATA 3Gb/s*4(RAID 0, 1, 10, JBOD),
Audio VT1708S 8-Channel High Definition Audio CODEC,
LAN Gb Rea 

Гаранција: 1050 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ASUS
M2N-MX SE PLUS

- AMD AM2+ CPU Support Ready
- 2xDIMMs DDR2 1066/800/667/533
- NVIDIA GeForce6100 /nForce430 Chipset
- Integrated GeForce 6100 GPU
- 2000 / 1600 MT/s
- 1 x PCI Express x16 +2xPCI
- 2xSATA 3Gb/s with RAID Support
- 8x USB 2.0
- Conductive Polymer Caps in V-Core

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
P5KC

 • LGA775, Intel P35, 1333/1066/800,
 • Memory DDR2 1066/800/667 or DDR3 1333/1066/800,
 • Graphic 1xPCI-E x16,1xPCI-Ex16@x4,
 • SATA II*4, SATA II*2(RAID 0, 1, JBOD, by 1x External & 1x internal SATA), 1394 2 x 1394a,
 • Audio 8-CH(HD), Lan Gb Atheros PCIe,
 • ATX, CPU Pentium 4/Pentium D/PentiumEE/Core2Duo/Co


Гаранција: 1000 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
P5B-DELUXE

 • WiFi-AP, LGA775,
 • Intel P965 (Broadwater), 1066/800/533,
 • Memory 4DDR2(Dual Channel) DDR2 800/667/533,
 • Graphics 1xPCI-E x16,1xPCI-Ex16@x4,
 • SATA II*6(RAID 0, 1, 5, 10), SATA II*2(RAID 0, 1, JBOD, one is External SATA), 2 x 1394a,
 • Audio 8-CH(HD), LAN Gb Marvell PCIe+Gb Marvell PCI, ATX, CPU P


Гаранција: 1000 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
P5RD1-V Deluxe

 • Pentium 4 LGA775 ATI XPRESS 200/ULI M1573 800 PCIex16,
 • 4DDR(Dual Channel),
 • IDE 133*2+SATA*4, Raid RAID 0, 1,0+1,JBOD:SATA*4 ports,
 • LAN Marvell PCIe 1000M,
 • Audio ALC-861 8CH,
 • 1394x2*1394a, USBx8, ATX


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
M2N32-SLI DELUXE

 • WiFi-AP, Socket AM2,
 • NVIDIA nForce 590 SLI MCP (C51XE+MCP55PXE),
 • HT2000, Memory 4DDR2(Dual Channel) DDR2 800/667/533,
 • Graphics 2 x PCI-E x16, SATA II*6(RAID 0, 1, 0+1, 5, JBOD),
 • SATA II*2(RAID 0, 1, JBOD, one is External SATA), 2 x 1394a,
 • Audio 8-CH(HD),
 • AN 2 x Gb Marvell PHY, ATX,


Гаранција: 1000 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
M2N-E

 • Socket AM2, NVIDIA nForce 570 Ultra MCP, \HT2000,
 • Memory 4DDR2(Dual Channel) DDR2 800/667/533,
 • Graphics PCI-E x16, SATA II*6(RAID 0, 1, 0+1, 5, JBOD),
 • N, 0, Audio 8-CH(HD), LAN Gb Marvell PHY,
 • ATX, CPU Athlon 64 FX/Athlon 64 X2/Athlon 64/Sempron


Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
M2N-E SLI

 • Socket AM2, NVIDIA nForce 500 SLI MCP,
 • HT2000/1600, Memory DDR2 800/667/533,
 • Graphic 2 x PCI-E x16,
 • SATA II*4(RAID 0, 1, 0+1, 5, JBOD), N, 1394 2 x 1394a,
 • Audio 8-CH(Superior Quality Audio),
 • Lan Gb Attansic PHY, ATX


Гаранција: 1000 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
M2V-MX SE

 • Socket AM2, VIA K8M890,
 • HT2000/1600, Memory DDR2 800/667,
 • Graphic PCIe x16,
 • SATA 3Gb/s*2(RAID 0, 1, JBOD), N, 1394 0,
 • Audio 6-CH(HD),
 • Lan 10/100 PHY,
 • microATX, CPU Athlon 64 FX/Athlon 64 X2/Athlon 64/Sempron


Гаранција: 1000 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
K8V-XЕ

 • K8V-XE, Socket 754,
 • VIA K8T890, HT2000,
 • Memory 400/333/266,
 • Graphic PCI-E x16, SATA II*4(RAID 0, 1, 0+1, JBOD),
 • SATA II*2(RAID 0, 1, one is External SATA), 1394 0,
 • Audio 6-CH(HD),
 • Lan 10/100 Realtek, ATXГаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007