Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       kuleri
 
 


CoolerMaster
AMD Support


Specifications:
Heat Sink:(L) 77x(W)79(H)45mm
Fan dimension:80x80(H) 25mm
Voltage rating:12VDC


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


COOLER MASTER
SAF-S82-E1-GP

 • Case Fan
 • Standard Series 80x80x25mm fan
 • 25dBA / 2500rpm / 32 CFM ( Sleeve)


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


SPIRE
SP08025S1L3

 • L3/4 DC Fan
 • 80x80x25mm
 • 12V 3/4P Sleeve
 

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


SPIRE
SP601B0

 • VertiCool II 754/940 AMD Athlon64
 • & LGA 775 Celeron/Prescott cooler,
 • 2 heatpipes,
 • copperbased, blue transp.fan 19dBA only


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


CoolerMaster
X Dream P775

 • RR-LIE-L9E1-GP
 • Intel LGA775 Entry Level Cooler
 • (Al. Base + Cu. Insert with 2200 rpm silent fan)


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


SPIRE
SP708S3-1

 • KestrelKing 754 /
 • 940 AMD Athlon 64 Cooler /
 • Easy clip /
 • Black 31dBA fan


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


CoolerMaster
Hyper TX - AMD

 • RR-DCH-S9U1-GP
 • Tower heatpipe cooler w/silent side blow
 • PWM fan for AMD AM2


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
K8A1-8LB3

 • ASUS AMD Cooler K8A1-8LB3,
 • Socket Type AMD Socket 754/939,
 • Acoustic Level 36 dBA,
 • Connector 3 pin, Materiel Aluminum Extruded,
 • Airflow Top Flow, Speed 3300 rpm ± 10%


Гаранција: 180 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007