Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       graficki_karti
 
 


ASUS ENGTX550
1GB DDR5

ENGTX550 TI DC/DI/1GD5,
NVIDIA GeForce GTX550 TI PCIE
PCIE 2.0,
Memory 1024MB DDR5 192bit,
Engine CLK (MHz) 910 overclocked,
Memory CLK (MHz) 4.104GHz, Shader CLK (MHz) 1820MHz,
1X DVI-I (HDCP support),
Native HDMI,
Power Cable,
2-way SLI technology support

Гаранција: 1050 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


Elitegroup
GTS250

* ECS GTS250 1GB,
* Mem Size 1024MB/256bit,
* Core Clock 740MHz,
* Mem Clock 2200MHz DDR3,

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ASUS
EAH5850 1GB DDR5

EAH5850/G/2DIS/1GD5, GPU Radeon HD 5850, PCIE 2.0, Memory 1GB DDR5 256 bit, Engine CLK(MHz) 850, Memory CLK (MHz) 4000 MHz ( 1000 MHz DDR5 ), Shader CLK (MHz) NA, D-Sub Output, DVI Output x2 (DVI-I), HDMI Output x1, HDCP Support

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


Elitegroup
GT240

* ECS GT240 512MB,
* Mem size 512MB/128bit,
* Core Clock 550,
* Mem Clock 3400 GDDR5,


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ASUS
ENGT220

ENGT220/G/DI/1GD3(LP)/A, PCIE 2.0, GeForce GT220, 1GB DDR3 128bit, Engine CLK (MHz) 625, Memory CLK (MHz) 1.58GHz, Shader CLK (MHz) 1.36GHz, D-Sub Output, DVI Output x1 (DVI-I), HDMI Output x1, HDCP Support 

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ASUS
Radeon HD4830

* Radeon HD4830 PCI-E
* 512MB GDDR3(256bit),
* Dual DVI (HDCP)
+ HDTV (FAN)

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


Elitegroup
9800GT 1GB

* ECS 9800GT 1GB,
* Mem size 1024MB/256bit,
* Core Clock 550MHz,
* Mem Clock 1800MHz DDR3

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


Elitegroup
9500GT 1GB

ESC 9500GT 1GB,
Mem size 1024MB/128bit,
Core Clock 550MHz,
Mem Clock 800MHz DDR2,
DVI, VGA,
TV out, HDTV,
HDCPГаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


INNO 3D
GeForce 9400 GT

* GeForce 9400 GT
* PCI Express (550/667MHz)
* 1GB DDR2 (128Bits)
+ DVI (FAN)
+ HDCP 

Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


INNO 3D
GeForce 7200GS

 • GeForce 7200GS 256MB
 • DDR2 +TV-out+DVI
 • PCI Express x16


Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ASUS
EN9600 GT 1GB DDR3

 • ASUS GeForce 9600GT
 • 1GB DDR3, 256-bit,
 • 2x DVI, HDTV, HDCP
 • PCI-Ex16 v2.0
 • (650MHz, 1.8GHz)


Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


POINT OF VIEW
FX 5500 128Mb AGP

 • Brand Point of View-AGP
 • Graphic Processor NVIDIA GeForce FX 5500
 • GPU Clock Speed 270 MHz
 • Memory Tech 128Mb DDR SDRAM
 • Memory Data Width 64-bit
 • Display Interface DVI x 1
 • Output Interface TV Out


Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


INNO 3D
8800 GT

 • GeForce 8800GT
 • 512MB DDR3
 • 256Bit
 • 600/1800Mhz

+ Game (Ghost Recon Advanced Warfighter 2)Гаранција: 700 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
EAX1950PRO

 • PCIE*, Memory 256MB,
 • 256M 2 x CrossFire interconnector,
 • Type DDR3 256 bit,
 • Ramdac/Engine 400 / 581,
 • CF/HTDP/
 • TV-OUT HDTV,
 • DVI DVI-I*2 (1HDCP)


Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007