Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
    
   
Сортирање според цена
Нови  Употребувани
 
 


(GAMER)
AMD RYZEN 5 2400G (NEW)

* AMD RYZEN 5, 2400G,3.6Ghz up to 3.9Ghz
* ASUS PRIME A320M-C Motherboard
* 8GB Kingston DDR4 240Mhz ,
* 240SSD + HDD 1 Terabyte
* VGA GTX1050TI, 4GB  DDR5,
* Cooler Master Case MB511 + PSU 500W


Гаранција: 24 месеци
Цена: 32.990,оо денари

     
 
 


INTEL G2030
DUAL CORE 3.0Ghz

# CPU G2030/ 3.0Ghz /3MB L2 Cache, # Asus H61M Socket 1155 # RAM 2GB DDR III, # HDD 500GB / SATA II, # DVD RW

Гаранција: 24 месеци
Цена: 10.990,oo денари

     
 
 


INTEL G645
DUAL CORE (NEW)

# CPU G645/ 2.9Ghz /2MB L2 Cache,
# Socket 1155
# RAM 4GB DDR III,
# HDD 500GB / SATA II
# VGA GT210 / 1GB DDR3,
# DVD RWГаранција: 24 месеци
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


AMD ATHLON 245
DUAL CORE AM3(NEW)

# CPU 2.9Ghz /2MB L2 Cache,
# Socket AM3
# RAM 2GB DDR III,
# HDD 500GB / SATA II
# VGA Onboard
# DVD RW

Гаранција: 24 месеци
Цена: 10.490,oo денари

     
 
 


INTEL (OFFICE)
PC (NEW)

* Intel Celeron 450 (2,2GHz),
* 1GB  DDR3 RAM,
* 250GB SATA HDD,
* VGA Onboard
* DVD RW
* PCI-E Slot

Гаранција: 24 месеци
Цена: 9.900,оо денари

     
 
 


Intel (GAMER)
Core I5-3470(NEW)

* CPU Core I5 3.2Ghz (6mb, Cache)
* Motherboard P8B75-MLE
* 8GB  DDR3 RAM,
* HDD 1 Terabyte. SATA II/ ,
* VGA GT640/2GB 
* DVD RW

Гаранција: 24 месеци
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


AMD ATHLON II X4
Quad Core 641

* FM1 Socket
* CPU AMD Athlon II x4 641(2.8ghz)/ 4mb l2 cache
* 4GB  DDR3 RАМ,
* 1 Terabyte SATA,
* VGA Radeon 6670 2Gb DDR3
* DVD RWГаранција: 24 месеци
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


BEST BUY
INTEL CORE SB i3 3220 (NEW)

* Core i3 - 3.6GHz 3MB LGA1333
* ASUS H81M-K- Motherboard
* 8GB Kingston DDR3 ,
* HDD 1 Terabyte
* VGA GT630, Mem size 2024MB   DDR3,
* DVD/RW
* Power supply ATX 750WГаранција: 24 месеци
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


Intel
Office PC

* Intel Celeron (D),
* 1GB  DDR2 RAM,
* 500GB SATA HDD,
* VGA Onboard
* DVD RW


Гаранција: 24 месеци
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


AMD
PHENOM

* CPU AMD Phenom 545(3.0 Ghz)/ 7mb l2 cache
* 4GB DDR2 RAM,
* 500GB SATA,
* GTS250 1GB VGA PCI-E,
* ASUS M4N78 SE nForce 720d(chipset)
* DVD RW


Гаранција: 24 месеци
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


INTEL
Core 2 Quad Q8300

* CPU Core 2 Quad Q8300 2.5Ghz (4mb L2 Cache)
* Motherboard  P5P43TD
* 4GB  RAM DDR 3,
* HDD 500GB SATA II,
* VGA GTS 250 1GB
* DVD RW
* Tower Case ASUS
* 800W Power Supply


Гаранција: 24 месеци
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007