Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam C1 Indoor HD 720P Wireless IP Camera
* Excellent Video Quality: HD720P Dual-Stre ...
  ЦЕНА: 5.390,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
 
 

HP Elite 8100 Sff i5 650 -3.20Ghz (secondhand)
* Processor i5, 650 -3.20Ghz * Memory 4 GB ddr3 * Hard Drive 250GB * Wireless LAN * Intel HD Graphics * Windows 7 pro OA ....
ЦЕНА 14.500,oo денари

 
 

HP Probook 6560b i5, 2450M -2,50Ghz (secondhand)
* Display 15.6" * Processor i5, 2450M -2,50Ghz * Memory 4 GB ddr3 * Hard Drive 320GB * Wireless LAN * Intel HD 3000 VGA * ....
ЦЕНА 16.000,oo денари

     
 

Dell Latitude E6230 I5 2.90Ghz (secondhand)
* Display 12.5" * Processor i5, 3380M -2,90Ghz * Memory 4 GB ddr3 1600Mhz * Hard Drive 500GB * Wireless LAN * Intel HD 4000 V ...
ЦЕНА 16.000,oo денари

 
 

HP 6000 Pro sff Core2Duo 2.90GHZ (secondhand)
* Core2Duo e7400 2.90Ghz * Installed Memory 2 GB DDR3 * Hard Drive 160GB SATA, * Optical Drive Type DVD-RW * Lan Card * ...
ЦЕНА 7.390,oo денари

     
 

HP 6005 Pro Microtower AMD Dual Core (Secondhand)
* AMD Athlon 64x2 B24+ / 3.00Ghz
* Installed Memory 2 GB ddr3
* Hard Drive 160GB SATA,
* Optical Drive Type  DVD-R ...

ЦЕНА 7.190,oo денари

 
 

Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision
* Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Play" Setup * Infrared Night Vision: Up to 26ft * Wide 90° Viewing Angle, ...
ЦЕНА 6.990,оо денари

     
 

SERVER DELL WorkStation Precision 490(secondhand)
* Intel® Xeon® 3.2GHz/1066Mhz 4MB * 4GB Ram Memory up to 64GB * 160GB SATA 3.0Gb/s 7200 RPM HDD * Intel® chipset * DVD-RW ...
ЦЕНА 10.400,oo денари

 
 

Dell Optiplex 980- I5 Intel (secondhand)
* Intel I5 2nd Generation 3.10 Ghz * Installed Memory 4 GB ddr3 * Hard Drive Capacity 160 GB , * Optical Drive Type DVD RW * ...
ЦЕНА 15.490,oo денари

 
 
HP Elite 8100 Sff i5 650 -3.20Ghz (secondhand)
* Processor i5, 650 -3.20Ghz * Memory 4 GB ddr3 * Hard Drive 250GB * Wireless LAN * Intel HD Graphics * Windows 7 pro OA Sticker
HP Probook 6560b i5, 2450M -2,50Ghz (secondhand)
* Display 15.6" * Processor i5, 2450M -2,50Ghz * Memory 4 GB ddr3 * Hard Drive 320GB * Wireless LAN * Intel HD 3000 VGA * Web Cam
Dell Latitude E6230 I5 2.90Ghz (secondhand)
* Display 12.5" * Processor i5, 3380M -2,90Ghz * Memory 4 GB ddr3 1600Mhz * Hard Drive 500GB * Wireless LAN * Intel HD 4000 VGA * Web Cam
HP 6000 Pro sff Core2Duo 2.90GHZ (secondhand)
* Core2Duo e7400 2.90Ghz * Installed Memory 2 GB DDR3 * Hard Drive 160GB SATA, * Optical Drive Type DVD-RW * Lan Card * VGA Onboard * Pci-E Slot
HP 6005 Pro Microtower AMD Dual Core (Secondhand)
* AMD Athlon 64x2 B24+ / 3.00Ghz
* Installed Memory 2 GB ddr3
* Hard Drive 160GB SATA,
* Optical Drive Type  DVD-RW,
* Lan Card
* VGA Ati Radeon HD4200
* PCI express slot
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007