Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       zvucnici
 
 


DELUX 2.1
2150

DLS-2150 2.1 Channel speaker, Black color, EU cable, 230V, Delux logo, Colorful box packing

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX 2.1
2113

DLS-2113 2.1 speaker, silver/black color,
 color box packing, Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX
DLS-2005

 • 2.0 speaker,
 • silver/black color,
 • olor box packing,
 • Delux logo


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX 2.1
DLS-2100

2.1 Channel Sound System
P.M.P.O.: 1800w
Output Power: 6W+2W×2(THD=10%) (RMS)
Sensitivity Input: 800mV
Frequency Response: 25Hz-18KHz
Subwoofer: 4"
Satellite unite: 2" *2


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX
DLS-2165

2.1 speaker,siver/black color box packing,Delux logo

Гаранција: 10 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


LOGITECH
S120

Logitech S120 Black,Black&Silver,2-Piece Speaker System


Гаранција: 180 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLS-2006

 • 2.0 speaker,
 • siver/black,
 • euro cable,
 • color box packing,
 • Delux logo


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLS-5102

 • 5.1speaker,
 • siver/black
 • color box packing,
 • Delux logo


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


LOGITECH
OEM S200

 • Black&Silver,
 • 2.1 Speaker System
 • 17W RMS


Гаранција: 180 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


LOGITECH
OEM S100

 • Black, 2.0
 • Speaker System 2.6 W RMS


Гаранција: 90 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DeLux
DLS-2136

Speaker,Silver/black color,P.M.P.O. :1500w,Euro cable,230V,color box packing .Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DeLux
DLS-2155

2.1speaker,full black color box packing,Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007