Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       tastaturi
 
 


Slim multimedia keyboard
DLK-5108U

DLK-5108U Slim multimedia keyboard .Black/gray color,MK layout ,USB plug ,Delux logo,Colorful packing 

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX
Multimedia keyboard

DLK-5201U Patend Mute Multimedia keyboard, Silver/black color ,MK layout, USB plug, Delux logo, Colorful packingГаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


RPC
KMV-2325BS

 • Interface
 • PS/2
 • Programable buttons
 • 18
 • Colour
 • Silver + Black
 • Others
 • 498 x 230 x 42.5


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
K8050P

Black color, MK layout, PS2, Delux logo, Retail packing

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


LABTEC MEDIA
WIRELESS DESKTOP 800

labtec® media wireless desktop 800™
Specifications:
* Labtec® media wireless keyboard
* Wireless 1000 dpi optical mouse
* Compact 27 MHz receiver
* USB extension cable
* 4 AA alkaline batteries

Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLK-7015

PS/2 slim multimedia keyboard, silver/black, MK standard layout,DELUX logo, packed in color box


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLK-5100T

 • Multimedia KB,
 • Silver/black color,
 • MK layout ,
 • USB+PS2 plug
 • Delux logo,Colorful packing


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


LABTEC
ultra-flat wireless desktop

 • Graceful design complements your style
 • Cordless freedom lets you enjoy your workspace without tangled cables
 • One-touch controls give you command of your music, video, and Internet experience
 • 800-dpi optical mouse is reliable, accurate, and smooth
 • Compact 27-MHz receiver provides reliable operation
 • Standard USB connection lets you connect to almost any PC.


Гаранција: 350 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLK-7016

 • multimedia KB with office function,
 • Black, MK layout,
 • DELUX logo,
 • color box packing


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX
8030P

 • For Gamers
 • Whole waterproof design not only membrane


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLK-5002U

PS2 slim multimedia keyboard, silver/black, MK standard layout,DELUX logo, packed in color box

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


LABTEC
Media Keyboard

Labtec Media Keyboard, USB/PS/2

Гаранција: 180 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007