Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       slusalki_mikrofoni
 
 


RPC
MV760

Technology: Wired
Microphone: Yes
Diameter speakers: 40 mm
Color: Black
Cable length: 220 cm
Frequency response: 0.02-20 kHz
Impedance: 32 Ohm


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


RPC
MV850

Driver Unit: 40mm
Speaker Impedance: 32ohm+/-15%
Speaker Sensitivity: 105+/-3bB
Sepaker Frequency Response: 20-20,000Hz
Maximum Power Input: 100mv
Microphone Operating Voltage: 4.5V
Microphone sensitivity: -58dB+/- 2dB
Microphone impendance: 2.2 k
Microphone Frequency Responce: 30- 16,000Hz
Corld Lenght 2.2 meters


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


UCOM
UC-9945

Driver Unit: 40mm
Speaker Impedance: 32ohm+/-15%
Speaker Sensitivity: 105+/-3bB
Sepaker Frequency Response: 20-20,000Hz
Maximum Power Input: 80mv
Microphone Operating Voltage: 4.5V
Microphone sensitivity: -58dB+/- 2dB
Microphone impendance: 2.2 k


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ROLINE
15.08.1310-50

  • Headset w/integrated microphone,
  • Black, 2x 3,5mm jack plug


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


ROLINE
15.08.1308

  • Headset w/integrated microphone,
  • Silver, 2x 3,5mm jack plug


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007