Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       kukista
 
 


ASUS Mini Tower Case
TM-21

TM-21 Series
Perfect Balance Between Style And Performance
- Stylish mini tower case offering superior performance
- Power on/off button with blue LED light
- All drive bays with door covered
- Excellent thermal solution supporting up to the latest processing platform
- Two 5.25" external, two 3.5" external, and three 3.5" internal drive bays
- 350W Power supply


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS Mini Tower Case
TA-91

TA-91
Modern Outlook With a Considerate Design
- Excellent Cooling Systems
- Flexible Configuration
- Quick and safety installation and maintenance
- no Power Supply


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


KWE
TOWER CASE

* 500 Watt
* Silver/Black
* USB 2.0


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


KWE
TOWER CASE

 • 500 Watt
 • Silver/Black
 • USB 2.0


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MF/MG 470

DLC-MF/MG 470ATX Case, silver/black, 450W, European cable, brown box packing,Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MF 468

DLC-MF468 ATX Case, silver/black, 450W, European cable, brown box packing,Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC MF886

ATX Case, black, 450W PSU, European cable, brown box packing,Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC MT485

ATX Case, silver/black, 450W PSU, European cable, brown box packing,Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-SF473

DLC-SF473 ATX Case, silver/black, 450W PSU, European cable, brown box packing,Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MT801

Midi ATX Case, silver/black color, 450W P4 power supply

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
BVC-MT375

Midi ATX Case, silver/black color, 450W P4 power supply

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MT370

Midi ATX Case, grey/black, 400W, European cable, brown box packing

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MT379

Midi ATX Case, silver, 450W, European cable, brown box packing

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
BVC-MT482

Midi ATX Case, silver/black color, 400W P4 power supply

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-SF481

ATX Case, silver/black, 450W, European cable, brown box packing, Delux logo

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
Chassis TA-891

 • ASUS Chassis TA-891,
 • ATX Mid Tower Case,
 • silver/black color,
 • 2 x USB+ Audio+Mic,
 • Fan 80mm/sleeve + buzzer,
 • Ventilation: 2 Vent holes with Air duct, W/O PSU


Гаранција: 10 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
Chassis TA-881

 • ASUS Chassis TA-881,
 • ATX Mid Tower Case,
 • silver/black color,
 • 2 x USB+ Audio+Mic,
 • Fan 80mm/sleeve + buzzer,
 • Ventilation: 2 Vent holes with Air duct, W/O PSU


Гаранција: 10 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
Chassis TA-863

 • ASUS Chassis TA-863,
 • ATX Mid Tower Case,
 • black color,
 • 2 x USB+ Audio+Mic,
 • Fan 80mm/sleeve + buzzer,
 • Ventilation: 2 Vent holes with Air duct, W/O PSU


Гаранција: 10 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


ASUS
Chassis TA-861

 • ASUS Chassis TA-861,
 • ATX Mid Tower Case,
 • silver/black color,
 • 2 x USB+ Audio+Mic,
 • Fan 80mm/sleeve + buzzer,
 • Ventilation: 2 Vent holes with Air duct, W/O PSU


Гаранција: 10 дена
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MF309

 • ATX Case,
 • silver/black, 400W,
 • TAC side plate &1x8cm fan on back window,
 • brown box packing


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MG416

 • ATX long Case,
 • LCD Blue,
 • 420W,
 • TAC side plate&1x8cm fan on back window;
 • Delux portable color box packing


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


Cooler Master
Centurion 534

 • CM-Chassic Centurion
 • 534 (RC-534-KKNA-GP)
 • Light, Black,w/o PSU


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MF421

 • ATX Case,
 • silver/black,
 • 400W PSU


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLC-MF420

 • ATX Case,
 • silver/black,
 • 450W PSU


Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007