Почетна      Мапа на Сајтот      Контакт Инфо
 
 
Компјутери и компјутерски ситемиПреносни компјутериМониториПринтери и копир апаратиСкенериХардверски компонентиКомпјутерска галантерија
 
Fosbaby Baby Monitor HD 720P, Night Vision * Live HD Video (720P) * Easy "Plug & Pla ...
  ЦЕНА: 5.990,oo денари €
Foscam FN3004H 4CH Mini Network Video Recorder
✔ 4-ch 720P/960P HD IP Camera Access ...
  ЦЕНА: 4.490,оо денари €
Foscam Outdoor HD-IP Camera FI9804W-H.264
Features: Fixed 720p HD Video Quality Megapixel W ...
  ЦЕНА: 7.500,oo денари €
повеќе новитети   
 

Vegas Computers увезува финални производи од компаниите IBM, COMPAQ, HP, DELL. Vegas Computers освен што продава добра марка на компјутери, врши и надградба на вашиот компјутер, како и замена старо за ново ......

Тел. 02/ 25 35 792
vegas@mt.net.mk
Ул." Сава Михајлов 75


e-mail контакт:
vegas@vegas.com.mk

 
 
 
 
Сортирање според цена
 
       gluvci
 
 


RPC
МОV-502BS

Interface PS/2
Buttons 3
Scroll weels Yes
Colour Black + Silver
Dimensions 118.3 x 62.2 x 35.4
Resolution 800dpi


Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX
DLM-325BP

3D Delux packed PS/2 Optical Mouse,Silver/Black WIN Box packing

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


A4
X5-60MD

* Innovative Dual Focus lens, better surface adaptability
* 2xClick button. No more double click
* Resolution 800DPI
* Noiseless comfort wheel
* Black\grey colorГаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX
359LU LASER MOUSE

DLM-359LU Wired Laser Mouse ,
800-1600DPI,Silver/black color ,
Delux logo,Colorful packing ,USB plug

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLK 346

3D Delux packed PS/2 Optical Mouse,Silver/Black WIN Box packing

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


DELUX
DLM-308BP

3D whell PS/2 optical mouse,silver/black color,w/ DELUX logo packed in window box

Гаранција:
Цена: 02 / 2535 792

     
 
 


LOGITECH
Model 930789-1600

OEM Mini Wheel Mouse Optical, Silver, USB/PS/2

Гаранција: 180 дена
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 


DELUX
DLM-326BP

3D wheel PS/2 optical mouse,silver/black color,w/ DELUX logo,packed in window box

Гаранција:
Цена: 02 / 2535-792

     
 
 
 
 
 
За превземање на дилерскиот ценовник на VEGAS компјутери задолжително е логирањето подолу:
 
Корисничко име:

Лозинка:
   
помош при најавување
како да се регистрирам?
 
 
Vegas Computers во соработка со MediaDotCom ви препорачува најповолен хостинг за Вашите интернет апликации.
 
STANDARD
500MB, Traffic: 10GB
Email: 500
ADVANCED
1000MB, Traffic: 25GB
Email: 1000
PROFESSIONAL
2000MB, Traffic: 50GB
Email: Unlimited
 
Vegas Computers ви ги препорачува MediaDotCom за изработка на професионални веб решенија и апликации по најповолни цени. За повеќе информации притиснете на овој линк.
 
VEGAS КОМПЈУТЕРИ - СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ
Изработка - Октомври 2007